Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtanssaknad




Nyss fanns det där -

hoppet



men i majregnet

strilade det bort


kanske har det bara

lagt sig till ro

för en stund eller så


kanske finns någonstans

en tid

för oss två

när regnet en dag

slutar



falla












Fri vers av Junitvillingen
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-11 09:44



Bookmark and Share


    J. Herward
känns som om jag själv står och väntar så.... inspirerar starkt och mycket:)
2010-05-17

  Jaseph
Ibland kan regnet, vad det nu kan vara, bereda vägen för någonting nytt. Precis som i naturen.
2010-05-13

  Lars Hedlin
Fint skrivet :)
2010-05-12

  Carola Bouvin
Vackert och mycket hoppfullt!
2010-05-11

  Nikolai Jungsin VIP
längtan, lite nostalgi och mycket hopp..
2010-05-11

  Stefan Höglund
Tänker på "Imse vimse spindel.
2010-05-11

  kärleks ängel
vacker!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen