Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*När du viskar mitt namn...*




Om du fångar stunder
tillsammans med mig
så vågar jag lova
att jag kan ge dig

den värme du saknat
under åren som gått
och den vackraste kärlek
du förr aldrig fått

för jag ser i blicken
att du också känner
att vi faktiskt är
mycket mera än vänner

du håller min hand
medan luften vibrerar
av känslor som gör
att mitt jag konstaterar

det finns någonting
som helt säkert kan bli
något hållbart och vackert
ett oss och ett vi

när tiden är mogen
och du viskar mitt namn
då börjar vår resa
till kärlekens hamn












Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-13 11:29



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-06-08

  Amorina
Helt underbar kärleksdikt! En njutning att läsa den.
2010-05-21

  aol
underbar löftesrik poesi,
2010-05-18

  Lars Hedlin
Mycket vackert vännen..:)
2010-05-18

  LovisaCecilia
Åh jaaa!! Galet fint kära du.
2010-05-14

  sulimaa
Vackert och löftesrikt!
2010-05-14

  walborg
Så befriande att läsa denna fina kärleksdikt!
2010-05-13

  Anna*
Vackert, hoppfullt med rim som känns rätt naturliga. Glad blev jag av denna :-)
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen