Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget Hot

Vissa räknar fåglar
eller samlar barn
Några klättrar uppåt
för att landa i en grav

Några rullar klot
för att få en strejk
andra står vid nätet
för att få ett break

men jag är född i grått
jag är gjord av natt
jag gör aldrig nått
för då tappar jag min hatt
jag är inget hot
jag är inget hot mot er

jag sitter hellre här
där öl är lika svart
som kläderna jag bär
och jag reser ingen vart
om inte hjärtat ber

jag springer ej i kapp
jag lyfter inte skrot
ni kallar mig för slapp
jag ropar Idiot
jag är inget hot
jag är inget hot mot er

jag hoppar ej på gupp
och tillhör inget lag
umgås jag i grupp
blir jag bara svag

jag är inget hot
jag är inget hot
mot er

så låt mig va





Fri vers av Gidde
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-14 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde