Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställ dig i kö!

Väntan känns lång trots att tiden den bara rusar på
Ja, för där står jag i den långa kön längst bak som ett litet fån
medan jag har det så tråkigt så
Tittar på klockan hela tiden och när jag märker att det bara har gått en minut
så känns det så mycket mer än två
Och kön tycks inte ha minskat någonting ännu
Jävla skit också!
Ja, så jag känner hur ångesten bara håller på att ta över för helst så skulle jag bara vilja släppa allting som jag håller i
för att sen bara vända på klacken
och börja gå
Bara gå min väg
Ja, för där står jag i den långa kön till kassan helt rastlös och varm i hela kroppen medan jag undrar varför de inte öppnar ett par kassor till för
Varför gör de inte det?
Är de underbemannande kanske?!
Men om de nu inte är det så är det någonting som jag har svårt att förstå?
Öppna en kassa till för fan, skriker jag hetsande
Och inte bara jag
Men om de nu råkar vara underbemannade så får de väl lov att anställa fler människor, tycker jag
Ja, för att behöva stå här i den här långa kön längst bak vilken känns som om det skulle ta hela dagen
gör ju inte den endaste människa glad..

Köbildning
Att stå i kö är ibland det värsta jag vet
Hur tråkigt som helst
Ja, det är så tråkigt att man kan dö
Och du där försök inte att tränga dig...
;)

Ken Cassel
14/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 14:58



Bookmark and Share


  anits VIP
När jag står i kö, iakttar jag dom som
står runtomkring, dom skulle bara veta
vad jag tänker och vad jag sen skriver......
2010-05-14

  Blåbäret
men bara för att man står i kö betyder inte att man automatiskt har bråttom ...se det som en tid att tänka ut en text :)
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel