Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som tidsfördriv denna kväll testade jag att skriva en dikt enbart utav kent-titlar.


"Ett tidsfördriv att dö för" 1

Den osynlige mannen
Lämnar
ensamheten

Ensammast i Sverige
glider
Din skugga
som vatten

Min värld
Vid din sida,
Gravitation

vi mot världen

Håll ditt huvud högt
Det kanske kommer en förändring
Innan allting tar slut

Krossa allt,
kärleken vänar

Idioter
Dom andra,
Dom som försvann

Stanna hos mig




Fri vers av Silverdroppe
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-15 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt fifigt skrivet !
sen var ju texten ockås bra (: !
2010-05-17

  Niclas Petersson VIP
Intressant idé. Som funkar.
På något sätt så har du gjort titlarna till något helt eget.
Gillar.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe