Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för givet




Det var längesen
ditt bröst
bara
mötte mitt
dina händer
bara
omslöt mig
i värme
men
det var inte
längesen
du klappade
mig på
rumpan




Fri vers av Havanna
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna