Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktor Stark!

Varje gång som jag mår riktigt dåligt så brukar jag alltid att ringa till doktor Stark
och beklaga mig över att jag känner mig så svag
Doktor Stark!
Kan du hjälpa mig så att jag åter kan bli frisk och stark igen
Och som oftast svarar han då, bara
Självklart, min vän!

Doktor Stark!
En doktor att räkna med…..

Ken Cassel
19/5-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 16:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här på poeter.se har vi en självutnämnd Doktor Stark, som föraktar andras svaghet. I synnerhet min.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel