Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkelt men beskrivande


Messenger love

jag säger:

jag ska väl kanske ge upp den här tjejen
jag tycker det är som hon inte verkar vilja ha mej

Du säger:
vart finns hon

jag säger:
i mitt hjärta

du säger:
nån bild?

jag säger:
i mitt huvud

du säger:
vilda webben? *



jag säger:
i min vildaste fantasi

du säger:
ok

jag säger:
ko

chatten stängs



( wilda webben är en mötes plats för chattare på Internet )*




Fri vers av Vildkärlek
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-20 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek