Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde att du övergav mig igen

i drömmen famlar
jag efter din kropp
du finns där i mina händer

jag känner så tydligt
att du är här hos mig
fast jag vet att jag drömmer

du ler och du dansar
du kramar min hand
dina skospetsar petar på mina

plötsligt glider du undan
och vänder dig bort
och jag ropar förtvivlat

jag letar och letar
förtvivlad och rädd
och tårarna rinner när jag vaknar

du övergav mig förut
och du överger mig igen
om och om igen när jag sover





Fri vers av Gunsan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-11 19:18



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Smärtsam
2010-12-11

  Mr Lindemann VIP
Bra och adekvat berättarröst

slutet är bra
i drömmarna så, kommer det gamla obearbetade trauman tillbaka, tills vi har övervunnit dem
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan