Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PULVRISERAD

Varför kan inte allt bara bli bra igen
och varför kan du inte ta tillbaka mig älskling
så jag slipper gå för långt med nån annan
bara för att få komma nära dig




Fri vers av Bagan
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-24 20:12



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det krävs nog en gräslig fylla för att gå längre med någon annan om känslorna finns på annat håll.
2010-06-18

  Lisa Höglund
Väldigt berörande, jättebra!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bagan
Bagan