Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckningar från kanten; hammarstrand




- [turbinerna] och vitsipporna






ragundas nio kraftverk,
indalen, nervtrådarna
i anemone nemorosans

 

kronflikar, infrastrukturen
och godsslussens in och ut, på vårdhemmet
alvar och selims karin

 

ute i backarna står, pensionerade
medan ungjäntorna knyter huvjackorna
från postorderföretaget och

 

tänjer sina nyckelben konkava
i blåröken längs centralgatan
molnen rumstrerar och varnar

 

isolde
var, och förblev för alltid, bara tristans

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-25 14:03



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

En ny, njutfull exkursion i ordens gestalande värld. Trollbunden. Hälsar vännen Fredrik
2010-05-26

  Carola Zettergren
Ursnyggt ihopknåpat , stämningsfullt, bildrikt och med det där lilla extra och vemodiga på slutet!:)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga