Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont...

… ja, inte på riktigt kanske…
Jag har ju inget spjut inborrat genom pannbenet eller något ditåt…
Nej, inte ens en inplastad, splitt ny luftvärnskanon på stortån.

Men ändå.. det gör ont… svider liksom… som om jag fått gonorré i hjärnan…
Jag känner mig infekterad… ja, äcklig…

Som om allt jag tar i förvandlas till kladdigt brunt väggstänk bortpillat från väggen bredvid en ovanligt väl använd toalett…

Så ja… Tackar som frågar men det kunde nog varit aningen bättre…

Och dig… Hur är det med dig?

Hallå…!

Kom igen nu… Vad är det med dig?

Har du gått och dött eller :-) …?

Ja, ja… förlåt då…!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen