Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dela upp o hantera alla dina problem som små så mister de sin betydelse


Från gråsten till sand

Små problem
är som sand
Dem kan man sila
mellan fingrarna

Stora problem
är som gråsten
De sjunker
till botten

Så slå dina
gråstenar
till sand
sila dem sen väck




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX