Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej. Jag vet inte.


Vila dig inte på mig

du går igenom dina regler
som du lovar att du ska hålla
men bryter dom lika snabbt

vad hände med henne
som du borde sova hos

lämna henne inte

du vet lika väl som jag
att det är du som blir
sjuk av välbehag

vila dig inte på mig




Fri vers av AliciaK
Läst 332 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-28 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK