Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mår vi?


Tack till alla Pippin!

Någon skriker
kommer det utifrån
eller är det inom oss

Vi vill inte höra skriket
stänger alla dörrar
lyssnar hellre på en kompositör

Allt som är planerat
ger oss trygghet
Alla piller vi stoppar i oss
gör oss harmoniska
friska

Eller har vi missförstått
vad en människa är
sambandet mellan
hjärta och hjärna

Kroppens otroliga känslighet
för allt främmande
får oss ur balans
vi tappar fotfästet

Det är då vi skriker

Lika självklart
som att regnet faller nedåt
ändå skrämmer intensiteten
rubbar den basala tryggheten

Vi behöver pippi långstrump
alla de här som rör runt
i grytan
mycket mer än vi förstår




Fri vers av Kim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-30 13:13



Bookmark and Share


  Jaseph
En text som beskriver våra försvarsmekanismer, oerhört välformulerat om vårt behov av oväntad hjälp. Gillas!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP