Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför finns ?




Varför finns olyckan ?

för att vi inte ska ta lyckan för given

varför finns ondskan ?

ja kanske för att vi inte ska ta godheten för given


varför kämpar vi ?

för att kunna njuta av vilan


vi kan kanske inte se det som inte har en motsatts och kontrast


därför kanske kämpar vi bara den goda vackra kampen om det finns ett ont fult hot

och finns det ingenting så har vi ingenting att uppleva oss i

och då finns inte ens inte .....kanske

ett löst problem skänker välbefinnande

ett olöst skänker olust

men båda ger livet en meningsfull spänning kanske







Fri vers av Vildkärlek
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-31 21:42



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Målande och intressant..
vad vore ljuset utan sitt mörker..
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek