Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Solnedgången andas genom oss
det är då jag målar
bilden, utav dig, förstås

Siluetten rör mig varsamt, ömt
det är då jag ristar insidan
"Ge mig det jag alltid drömt!"







Fri vers av Eilatan
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-01 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan