Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågens sång

Uppsala 2010-06-02


Trippande små fötter
låter som regnets droppar
i världsgrönskans dal.

Sinnet strålar av solsken
speglande sig
i stjärneglittrande ögon.

Med regnbågen virad
runt halsen
och händerna dirigerande
likt trädet grenar
i vinden,
vandrar barnen
väntande, längtande
tills tiden är inne
då fridens tankar
stillar universum.

Ofriden vänds till
bestående blommande kärlek.


Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP