Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött...

vad finns det att säga?

det susar i mitt huvud… rusar…


som små betongmoln… små moln… svävande… fallande… störtande…
träffande… mosande… skapare av ögonblicklig smärta…
… splatt

mina ögon känns som sandpapper mot ögongloben
… det kittlar min blick
precis som småspik… o ögat… också skulle göra… tror jag


det är tomt nu… i min skalle…

tomt… dött som en soptipp precis innan första lasset kommer…

det ligger i luften… dofterna förbereder sig för död och gamla, överanvända tennisshorts med mystiska fläckar på lite mindre mystifierande platser…

tröttheten gör att jag tror jag kan… fastän vetskapen skriker åt mig i bakhuvudet…
… det jag kan ge är ingenting… och av detta ingenting finns en oändlig mängd…

… du kan få allt… det får plats i tre punkter…



… slit den med hälsan… hälsan kommer slitas av den…

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 153 gånger
Publicerad 2010-06-04 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen