Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar




Jag släppte taget , lät allting vila .

Jag förlorade all kontroll .

Jag saknar allt jag lämnade ,
behövde jag honom verkligen inte ?

Till slut löd jag världen ,
men den tog inte emot mig när jag tog steget ut .

Och föll .

Älskade , jag släppte taget ,
och nu svävar jag runt i mitt eget vakuum .

Var jag verkligen värd något bättre ?




Övriga genrer av nea.
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:22



Bookmark and Share


    Nicklas
Sorgligt, smärtsamt.

Ibland måste man göra uppoffringar här i livet. De kan vara otroligt jobbiga och smärtsamma, men som sagt, en del måste göras.

De kommer komma ljusare dagar, bara man står ut.

Alla är värda att verkligen bli älskade och att älska någon.
Sedan om en kärlek kan vara bättre än en annan, det kan jag inte svara på.

Kärlek är kärlek.

Men endast den äkta och sanna kärleken håller föralltid.
Då lever man i harmoni, i evig lycka.

Personligen så har jag funnit den rätta för mig.

Jag vet att du kommer hitta den rätta för dig också.
Det kommer alla göra! :)
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.