Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silikon ikons motsats

 

 

- Kyssäkta läppar, sa du

  innan du drog

      eller

  innan jag hann svara

- inga silikonbröst...heller

 fast du var långt


 borta för att höra.

 

 Vem bryr sig förresten

 om "äkta" människor idag...

 tänkte jag när jag

 vände och gick.
 




Fri vers av Maya
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-11-14 19:18



Bookmark and Share


  Hélène
Det är bara vi själva som låter oss bli upprörda. Tänk att folk slänger in implantat i rumpan.. HA! Det har jag redan.. ;) Intressant ämne. // H
2005-11-17

  kärleksbarn
spännande...den här gillade jag verkligen!
2005-11-16

    ej medlem längre
En fråga väl värd att ställas i detta plastiga hetsighetetens tidevarv när man ska vara så mycket mer än bara sig själv...

bra skrivet!
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya