Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tårar i regn

Var du tvungen att göra så?

Precis som himlen öppnar sig,
öppnade jag mig för dig.

Precis som regnet,
gråter jag

men ingen märker tårarna i vattnet..





Övriga genrer av curra
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-11-14 23:24



Bookmark and Share


  Charly
Väldigt vacker Curra! Gillar den sista raden i din dikt!
2005-11-19

    h.M.J
Muy bien!! Precis som taget ur en Gyllene tider låt^^
2005-11-15
  > Nästa text
< Föregående

curra
curra