Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min andra dikt någonsin


Vill in!

Klöser och rispar skinnet
Vill in, vill in!
Vacker hy, ful hy
In, djupare in!
Vill se om något finns där
Innanför skalet
Grund eller djup eller bottenlös eller urholkad?
Snälla läck ut
Allt det goda, allt det onda
Det finns där, jag vill se!
Ju mer smärta desto mer hunger
Kan inte stå emot
Åh jag måste ha!
Jag måste
Älska dig!




Fri vers av J Simon G Johansson
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-13 15:50



Bookmark and Share


  Maiah VIP
du får fram en stark känsla av en stark önskan.....så förtvivlat så det känns genom raderna...
trots att det bara är din andra dikt så kan du förmedla känsla på våldsamt sätt
2010-06-18

  mare VIP
Mycket bra...
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

J Simon G Johansson
J Simon G Johansson