Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke om tid...

nuet föll i sär

inte ens en mikroskopisk del av det fanns kvar

nuet blev dået och dået... historia...

och sedan var nuet här

... ett nu som föll i smådelar framför ögonen

skapade ett då av sitt pussel

och förpassade dået till historia

och nuet föddes... och nuet dog...

mitt framför ögonen... då nuet föddes igen och igen...

och dået blev historia och nuet till dået

och dået förpassades till glömska

i ögonblicket nuet skapades... formades...

... krossades dess helhet

och nuet vaknade till liv

då dået blev förgången tid

ingenting bestod

då allt blev till

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-13 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen