Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvar0


Du säger att ensamheten egentligen inte är verklig
att den är en skapad illusion som lyckats
tränga sig in och erövrat verklighet

Men hur förklara den smärtsamma känsla
som lever över knottrig hud och hur omvärld
klädd i dunkel endast är en flämtande bioduk




Fri vers av Octavia
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-06-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia