Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst


Hon vill dricka hans kyssar så som
morgonsolens första trevande strålar
söker efter daggens glittrande skådespel




Fri vers av Octavia
Läst 288 gånger
Publicerad 2010-06-17 17:28



Bookmark and Share


    J. Herward
WoW
O M G på pricken! Så där vill jag också kunna formulera i mina texter :) men jag ärså glad att jag fick åtnjuta din text för detta!

SKA BOKMÄRKAS!
2010-06-17

    ej medlem längre
Busvissel vad vackert!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia