Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikten är under uppbyggnad precis som livet är på gång


Insikten

Det handlar inte om att vara bäst

det handlar om att ha ett gott hjärta




Fri vers av Vildkärlek
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-21 17:17



Bookmark and Share


  firefire
håller med! på det vinner ALLA! Kramis för den fina känslan i dina ord här;)
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek