Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Småfunderingar ... om lycka, igen !


Om lyckan farit har sin kos

Lyckan kan
Köpas för pengar

Men säg
Vad är lycka

Var lyckan går
Att finna

Vad meningen
Är med lycka

Allt glatt en gång
Skall förtvina

Sorgen endast
Återstår




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-25 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX