Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Äta fil och flingor
Börja med filen
Sedan flingorna

Äta flingor och mjölk
Börja med flingorna
Sedan mjölken

Hälsa med höger hand
Knyt skorna genom att göra två öglor gör sedan en knut av öglorna.
Det mesta av den kulörta tvätten går att köra på 40 grader

Stör inte de som talar i telefon
Vänta tills de druckit klart kaffet
Låt ljudet vara
Och byt inte kanal

Lyssna på Birgitta!
Du får pulkan efter Kristoffer
Vänta på rödgubbe
Och sitt stilla!

Kerb är engelska och betyder troattoarkant
Regeln är att franska -er verb böjs på följande vis:
Je -e
Tu -es
Il / elle - es
Nous - ons
Vous - ez
Ils / Elles - ont
Men det finns undantag
Kom ihåg att det finns många undantag i franskan
Och att det alltid är Eriks fel

Drick varannan vatten
Håll dig lugn
och tänk på vad du säger
att ringa till Karin är ingen bra ide

Packa ikväll
Glöm inte matsäcken
Eller att du ska till tandläkaren på tisdag
För att komma till andra sidan perrongen i Gävle så måste du gå under spåren
Det är inte farligt att flyga
Men kom ihåg att man bara får handla på taxfree om man åker utanför Europa
...
...
Kanarieöarna kanske?
För man måste upptäcka nya kulturer också
Kom ihåg att be Olssons att ta in posten



Gör slut på det här!










Det är ju bara lite bröd och två öl kvar




Man kissar rött om man äter mycket rödbetor
Ett videokasettband är på antingen 4 eller 6 timmar
Lila får man om man blandar blått och gult
Sov åtta timmar

Är det något mer så lovar jag att jag ska höra av mig




Fri vers av Neoliberal
Läst 626 gånger
Publicerad 2005-11-16 02:01



Bookmark and Share


  Karin I
i like it, i like it alot.
2005-11-17

  ibish
ja, this is good shit!
2005-11-17

  Kristian Horn
En härlig text, personligen så tycker jag att det är synd att texten hela vägen igenom ger gänslan av att vara riktat till ett barn, det hade varit mycket mer underhållande om du hade lagt till en sekvens till mitt i, som hade skrikit ut till vuxna, annars tycker jag om den
2005-11-16

  Isla Estrecho
Så bra, så bra, så braaaa. Förlåt men jag vet inte vad jag ska skriva. Det är tidigt och jag höll på att somna tills denna kom som en extremt glad och uppiggande överraskning.
En spontan applåd!!!
2005-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal