Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till fritids


tack fritids


Då det var dax att lämna vår älskade Tilde till förskolan vred våra magar sig,
efter första mötet grät jag, det kändes hemskt att hon skulle in i ett system som man som förälder känner sig hjälplös.
Många tårar föll på oss innan dagen kom då vi skulle skola in henne, vid inskolningen föll stenar från våra axlar, redan på inskolningen kändes det otroligt bra och tryggt.
Vi är båda oerhört nöjda med spindelblomman, ni är fantastiska ser varje barn, engagerar er otroligt mkt.
Jag jag ju varit sjuk nu ett tag och måste vara på sjukhus vi är så tacksamma för den hjälp ni gett oss.Ett stort tack från Pia och Henrik (tildes föräldrar)




Fri vers av Vildaste
Läst 449 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-28 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste