Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd! En sann historia ifrån det förflutna...... Och vem har inte blivit riktigt sviken någon gång i livet?


När jag tog dig på bar gärning!

Du ljuger och bedrar
är otrogen
går bakom min rygg
Och när jag sen tar dig på bar gärning med en annan kille så säger du bara att det är jag som är den
som är stygg
Så du skyller bara ifrån dig!
Ja, så du är just snygg du din ynkrygg som inte kunde ha lagt de här korten på bordet direkt till mig istället
för längesedan
Säga som det var
Och jag min idiot som trodde på dig och kände mig
trygg hos dig
Men Nej, Nej, Nej!
Du var tydligen bara ute på lekarhumör och ville inget annat än leka
och såra mig och mina känslor
Se vad jag gick för
Men det misstaget lär jag inte göra om igen kan jag nu
tala om för dig
Men i vilket fall som helst
Sköt om dig nu, din jäkla svikare för aldrig mer så kommer jag
att ringa på din dörr...

Du ljuger och bedrar.....



Ken Cassel
28/6-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-28 17:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit om något som
gör så ont......
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel