Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomma eller människa, vi behöver alla energi och näring.


Blomman

En vissnad Blomma,
en gång jag såg.
En Blomma av energi så låg.

Men tittade man länge på den Blomman,
min Vän,
så såg man Livsgnistan tändas igen.




Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-30 07:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint om detta viktiga
2011-10-18

  Kjell A. H Lundin
Ja, vi behöver alla näring och även för skapandet.
Härligt och det tändes tankar för mig!!

Ha det gott!
Hälsning
Kjell
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP