Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju så, ibland vet jag inte vad jag gör eller varför...finns det någon mening?...medicinen är att ändra något, förändras och växa en millimeter längre.


Meningslöshetsbacillen


Den smygande meningslösheten

kryper upp från hålet
bakom hjärtat

krälar i kammrarna,
flyter i ådrorna

som en bacill
fortplantar den sig

områden smittas
måste investigeras

omdirigeras.




Fri vers av waileth
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-11-16 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth