Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev intet


Om, om

Om du hade visat
att solen växer

bortom ögon

där tidsålder vackert
skulpturerat ansikte

och skapat skuggor
sökandes
en hand att
smeksamt omfamna




Fri vers av Octavia
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-07-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia