Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Springer maraton
nonchalant tävlande
mot egna skugga

rid mig
klös mig
blödande med
svidande svett

förbarma ej
förlös bara

kropp
i upplevelse

klimax

bestig topp av berg
och räds ej klyftan
med bråddjupt hav

mandariner så saftiga
slut läppar om
ta ett bett där

sjung falsett lidelse
när stafettävling
blir oavgjord




Fri vers av Octavia
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-07-04 11:19



Bookmark and Share


  blaite
Kalasbra. Speciellt sista raderna
2010-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia