Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Finns

De som väljer att blunda och lever andras eller sitt eget liv

Dem som väljer att söka och offrar för en större belöning

Dom som skiter i vilket men ändå vill trycka fingret i grädden

Val av alla med olika syn på livet




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-08 15:24



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi