Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp

Tiden så föränderlig
i sina skiftningar

glöden i lövverket

bunden till jord
älskad av himmel



de talar
om att livets transformation
en dag kommer att vara till ända




Fri vers av Octavia
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-07-09 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia