Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handling och konsekvens


Konsekvenser

Inga ringar på vattnet

blir stora nog

Att omfamna

Universum..




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-13 08:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag letade här efter orsak och verkan, fann en vacker bild
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár