Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir så förbannat ledsen och besviken...

på dagens ungdom när jag kommer till klipporna vid Flatenbadet i Stockholm
När jag får se hur de har lyckats att grisa ner mina älskade klippor
De klippor där jag har badat de senaste fyrtio åren
De klippor där jag lärde mig att simma när jag var endast sju år gammal
Men nu så ligger det bara en massa gamla skitiga papperstallrikar och gamla utegrillar och ölburkar och skräpar
och i vattnet så ligger det en massa tomma pet flaskor
som bara flyter omkring
Det är för djävligt helt enkelt
Blir så förbannat ledsen för under alla dessa fyrtio år som jag har badat där så har vi alltid tagit med oss våran skit
som vi har släpat dit
Och varför då?
Jo, för det har alltid varit våra klippor, våra klippor som vi bara älskar
Klippor där det är 15 till 20 meter djupt ända in till kanten
Så därför så har vi Ken Carter klippan på 12 och en halv meter högt
Ken Carter han som hela tiden försökte hoppa över Grand Canyon med en bil men som dog vid tionde försöket
Och så har vi Nick Carter klippan på tio meter
Nick Carter den värsta Whiskyn på sin tid
Men när jag häromdagen fick se allt detta griseri på klipporna så kan jag inte längre känna någon inre frid
Jävla snorungar, till ungdomar
I alla fall de som nu badar vid Flaten
Kan de inte ens städa efter sig själva
Ett kok stryk skulle de alla ha……….!!!!!!!!

Ken Cassel
13/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-13 18:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Det måste vara lättare att ta med sig det som blivit
tomt, än när dom bar med sig allt dit, jag förstår
inte hur man VILL skräpa ner
2010-07-14

  Tini Tut
Djävla skitungar.
Tini Tut
2010-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel