Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tufft nog som det är när man är nykär

men riktigt olycklig
för när man talar om hur man känner det för henne
så säger hon bara
Nej, tyvärr!
Nej, tyvärr så älskar jag inte dig, men vi kan väl vara vänner…

Men det är inte så som man själv känner för man vill bara ta henne i sin famn
och bara ta segelbåten ut på ett öppet hav
så långt bort det bara går ifrån land
och sen bara låta vinden ta er till en egen liten öde vit paradisstrand
där du får en chans att övertyga henne
om din kärlek
Försöka få henne att börja älska dig med
Försöka att göra din kärlek och hennes kärlek
till varandras kärlek
Försöka att göra din kärlekssaga sann…

Det är tufft nog som det är när man är nykär
men riktigt olycklig…

Ken Cassel
18/7-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-18 09:54



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.....Lycklig är man när man är nykär.....kram
2010-07-18

  anits VIP
Mycket bra skrivit om att vara
olyckligt kär
2010-07-18

  Nina Nightwish VIP
Ja, den känslan är inte lätt.. Jag vet hur det känns.. En bra text med mycket känsla
2010-07-18

  aol
känner igen, bra och säkert träffande beskrivet hur det kan kännas
i en sådan situation,
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel