Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naked truth

Utan löv

ser träden döda ut.


Vad är väl mer levande

än en naken människa?




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-22 10:00



Bookmark and Share


  Elwania
två kanske
nej men visst det ligger nått i dina ord
men ett träd utan löv sover enbart
en naken männsika kan vara
omedveten i sin nakenhet
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár