Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tankar

Tystnaden ger mig tid
att hör allting som
jag inte lyssnar på annars.

Som vinden.

Som löven
och som ljudet från gardinen som slår mot rutan när det blåser!

Tystnaden ger tid..

Vad är det då tiden har att erbjuda?





Fri vers av Pauline Pousár
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-23 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár