Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sårat dig

Jag kan inte förstår hur jag kunde göra så mot dig.
Så tro inte att jag sitter hemma utan en känsla ångest.
Jag har ångest och vill bara försvinna för ett tag.
Jag har en klump i magen, den gör ont.
Det är så mycket som jag skulle vilja berätta och säga varför det blev som det blev men, du lyssnar ju inte.
Du har inte ens gett mig en chans.
Du ignonerar mig, det är värre än att bli utskälld.
Jag kommer aldrig kunna se in i dina blåa vackra ögonen mer.
För jag skämms något så fruktansvärt, vilket jag borde göra.
Jag ska stänga av min mobil, logga ut min msn, lägga mig under filten.
Vill inte prata med någon, vill inte känna något, vill bara försvinna för ett tag.




Fri vers av MissIngenting
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 01:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nödvändig åtgärd ibland.

Känner igen tillståndet.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

MissIngenting