Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du kommer till mig

När du kommer till mig
glöm då inte
kärlek...




Fri vers av MissIngenting
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 01:58



Bookmark and Share


  aol
den är det största,
2010-08-15

  Bibbi VIP
Så viktigt.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

MissIngenting