Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Kan vi ha en liten stund

i ensamhet under ett härligt skuggande träd

Bara du och jag?

Mina ord och dina tankar.

I ett.

Vill du njuta av mig?

Med dig?




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-26 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár