Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte

min värld är en värld
i en värld
mellan galaxerna
rullar den
min gigantiska pingisboll

hur ska jag kunna svara
när hållplatserna
byter mark

roterar under fötterna

mitt liv är ett liv
i många liv

hur ska jag lyckas finna
just det livet


om du inte har tid att vänta

tills jag tagit mig igenom
alla solsystemen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 478 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-07-27 21:09



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En evig väntan...visst..men vi håller till godo bara av stjärnstoften som kommer flygande...Underbart fångat!!!/B
2010-09-01

  Anita Hanssen VIP
Vem väntar? En vän, en älskad, en sann poet?
2010-08-28

  Anna*
Jag längtar efter dina texter men visst har jag tid att vänta! Kram =0)
2010-08-21

  Caprice! VIP
Glömsk är man också...
Grattis till placeringen bland de 5 uppmärksammade!
2010-07-28

  Caprice! VIP
En gigantisk pingisboll kan man måhända klamra sig fast vid, sen må den ta vägen vart den vill... Vilka fantastiska bilder du frammanar!
Inser nu hur mycket jag saknat Carola-språket. Tack!
2010-07-28

  Lili Samuelsson VIP
hastalavista, det är inte lätt att begripa sig på sig själv
svårt att bli förstådd som den man är
särskilt när livet spänner över galaxer
2010-07-28

    ej medlem längre
precis, hur ska man veta innan?
2010-07-27

  Måna N. Berger
Ibland blir man sittande mellan två solsystem, det är inte angenämt. Hur ska man då kunna svara. Folk borde inte ha så bråttom! Vad stressar de efter? Restaurangen vid Universums slut?
2010-07-27

  Philosophum
Mycket bra, du lyckas verkligen med tat förmedla den där svindlande känslan man får i kroppen när man tänker i sådana perspektiv...
2010-07-27

  Lavinia Röd
Vilken läskig ångestkänsla du beskriver här. Du är så otroligt duktig med orden du. Applåderar!
2010-07-27

  aol
starkt vilken känla,
2010-07-27

  C.Degerfeldt
håller med föregående talare. mycket bra, mycket bra.
2010-07-27

  Suzy med punkterna
Mycket mycket bra Carola
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren