Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och doktorn sa att du inte alls var trasig

du säger att du är hjärtekrossad
men hallå

jag kan ju höra dina hjärtslag.




Fri vers av hermitthefrog
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 19:56



Bookmark and Share


  Den outtalade
jag vet, här kommer lilla jag igen och kommenterar. Men det är ju så sjukt bra! Jag smälter inuti.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

hermitthefrog
hermitthefrog