Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du sov...




innan du somnade

fick mina läppar

smaka

på lockarna

i din nacke


och det var då

jag med besked

blev varse

den doft

och den smak

som i fortsättningen

skulle komma

att följa


mina nya steg



i livet













Fri vers av Junitvillingen
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-29 00:04



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Som mogna smultron på ett strå...
2010-07-29

  Lars Hedlin
Härlig är kärleken! ;)
2010-07-29

  Anders Perols
Vackra rader
2010-07-29

  ULJO
Vilken underbar kärleksdikt!
2010-07-29

  aol
underbart fint skrivet
2010-07-29

  Eaglemountains VIP
Underbart kärleksfullt skrivet

Grattis även till platsen bland de fem uppmärksammade .....
2010-07-29

  Anna*
Ömsint och vackert!
2010-07-29

  Carola Bouvin
Underbart vackert och framför allt kärleksfullt skrivet.
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen