Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har tidigare publicerat en dikt med samma namn...därav 2:an nu...:-))


Under grönklädd sommarlind 2




från havet

kastade blåsten

vattendroppar emot oss

som landade

på vår hud


precis när du

kysste mig

under grönklädd


sommarlind




Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-31 14:02



Bookmark and Share


  Anna*
Glädjande vackert!
2010-08-01

  Mr Lindemann VIP
Likt en försmådd sensommarregn
nådde delar av dig till mitt medvetande
då svalkan från regnet lade sig som en
plädd mot min kind
2010-07-31

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert .....
2010-07-31

  Suzy med punkterna
Underskönt Anitha
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen