Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ska man aldrig förkasta....

när någon är ödmjuk och snäll emot en
Visar sin respekt
När någon bara räcker fram sin hand och vill vara ens vän
Och när den personen även ler sådär glatt så kan man inget annat
än att ta emot den
Nej, det vore bara ohövligt att inte göra det
Så det är bara att ta emot den vänliga handen och känna hur värmen sprider sig i själen
Ja, för det gör den
Du är en riktig kompis min vän
Tycker om dig, med, så här får du tassen....

Så kärlek ska man aldrig förkasta när någon……..

Ken Cassel
1/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 08:58



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven. Du skriver teckten med en inlevelse...")kram min vän.
2010-08-02

  anits VIP
Mycket bra skrivet, precis det
upplevde jag i går, en fram
sträckt hand
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel